Srpski Oklop - forum
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.
Srpski Oklop - forum

Mesto za diskusiju o vojnoj tehnici, ratnoj istoriji i svim ostalim aspektima rata

PrijemPrijem  TražiTraži  Latest imagesLatest images  Registruj seRegistruj se  Pristupi  

NOVI KAMION ZA VOJSKU SRBIJE

Ići dole 
3 posters
AutorPoruka
kosare
Gun loader
Gun loader
kosare

Broj poruka : 93
Datum upisa : 19.04.2007

NOVI KAMION ZA VOJSKU SRBIJE Empty
PočaljiNaslov: NOVI KAMION ZA VOJSKU SRBIJE   NOVI KAMION ZA VOJSKU SRBIJE Icon_minitimeSre Feb 23, 2011 12:02 am

http://www.politika.rs/rubrike/Drustvo/Vojska-posle-36-godina-izabrala-novi-kamion.sr.html

Evo linka, konacno se i ovde nesto desava. Na vojnoj vezbi Usce 2011 video sam i nove MAN kamione za vodu i gorivo. Mozda je u pitanju neka donacija? Ince, primecen je veci broj vozila novih, pocevsi od terenaca PUCH i ROVER (sto putnickih, sto sa montiranim mitraljezom), video sam i nekoliko novih UAZA, kao i Fabije, Oktavije, Superbove, Opel Astra.....Izgleda da se zbpog lakseg odrzavanja vojsak odlucila na Skodu (u vecini) i Opel u manjem broju putnickih vozila. Drug mi rece da je i u Nisu i Vranju video nove vojne kamione i kola.

Ima li neko informaciju vise?

Pozz.
Nazad na vrh Ići dole
kosare
Gun loader
Gun loader
kosare

PočaljiNaslov: Re: NOVI KAMION ZA VOJSKU SRBIJE   NOVI KAMION ZA VOJSKU SRBIJE Icon_minitimeSre Mar 09, 2011 10:36 pm

Jel moguce da niko nema reply? Mad
Nazad na vrh Ići dole
Spirit
Platoon commander
Platoon commander
Spirit

Broj poruka : 423
Datum upisa : 27.04.2007

PočaljiNaslov: Re: NOVI KAMION ZA VOJSKU SRBIJE   NOVI KAMION ZA VOJSKU SRBIJE Icon_minitimeČet Mar 10, 2011 1:13 am

Eeee imam ja u donjem levom uglu pise post reply, jel ti treba??? Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy
Sorry za off Cool
Nazad na vrh Ići dole
Spirit
Platoon commander
Platoon commander
Spirit

PočaljiNaslov: Re: NOVI KAMION ZA VOJSKU SRBIJE   NOVI KAMION ZA VOJSKU SRBIJE Icon_minitimePon Mar 21, 2011 1:38 pm

Stizu FAPici

NOVI KAMION ZA VOJSKU SRBIJE 112604_216776237_1118%201

NOVI KAMION ZA VOJSKU SRBIJE 112604_216776237_1118%202

NOVI KAMION ZA VOJSKU SRBIJE 112604_216776237_1118%203
Nazad na vrh Ići dole
IvanGrozni
Gun loader
Gun loader
IvanGrozni

Datum upisa : 03.09.2007

PočaljiNaslov: Re: NOVI KAMION ZA VOJSKU SRBIJE   NOVI KAMION ZA VOJSKU SRBIJE Icon_minitimePon Mar 21, 2011 7:48 pm

Dobro je da ce se barem nesto u vojsci modernizovati, a jos bolje je sto ce se modernizovati domacim proizvodom a najbolje je sto vidimo da je pocela i konkretna realizacija tako da ovo nije jos jedna od prica gde se stalo na prototipu ili ne daj boze photoshop-u. Vozilo je solidno moderno, motor takodje, kvalitet izrade, hmmm, nadam se takodje solidan.

Sve u svemu pozitivna prica, nadam se da se i biti ispricana do kraja.
Nazad na vrh Ići dole
kosare
Gun loader
Gun loader
kosare

PočaljiNaslov: Re: NOVI KAMION ZA VOJSKU SRBIJE   NOVI KAMION ZA VOJSKU SRBIJE Icon_minitimePon Mar 21, 2011 8:18 pm

ne znam odakle ti ove slike,i kakav je to sajt? ali dobro je, vozio je skorz moderno, sa abs, i slicno, testirano oko dve godine na poligonima i od strane strucnjaka VTI.

EVO I LINKA,

http://www.b92.net/video/videos.php?nav_category=905&yyyy=2011&mm=03&dd=21&nav_id=500815
Nazad na vrh Ići dole
IvanGrozni
Gun loader
Gun loader
IvanGrozni

Datum upisa : 03.09.2007

PočaljiNaslov: Re: NOVI KAMION ZA VOJSKU SRBIJE   NOVI KAMION ZA VOJSKU SRBIJE Icon_minitimeUto Mar 22, 2011 10:10 pm

mali OT

paluba.info je OK sajt, u stvari forum pre svega namenjen ljubiteljima vojne mornarice, ali i oruzja i vojne tehnike uopse. Ima svasta nesto zanimljivo, narocito slika...
Nazad na vrh Ići dole
Spirit
Platoon commander
Platoon commander
Spirit

PočaljiNaslov: Re: NOVI KAMION ZA VOJSKU SRBIJE   NOVI KAMION ZA VOJSKU SRBIJE Icon_minitimePet Mar 25, 2011 12:04 am

Ja sam slike preuzeo sa IDFa, od drugog clana... Wink
Nazad na vrh Ići dole
Sponsored content

PočaljiNaslov: Re: NOVI KAMION ZA VOJSKU SRBIJE   NOVI KAMION ZA VOJSKU SRBIJE Icon_minitime

Nazad na vrh Ići dole

NOVI KAMION ZA VOJSKU SRBIJE
Nazad na vrh 
Strana 1 od 1
 Similar topics
-
» 90 miliona evra za vojsku
» Vojska Srbije
» Novi baner ?
» Novi Oplot
» Vojska Srbije van granica?

Dozvole ovog foruma:Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu