Srpski Oklop - forum
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.
Srpski Oklop - forum

Mesto za diskusiju o vojnoj tehnici, ratnoj istoriji i svim ostalim aspektima rata

PrijemPrijem  TražiTraži  Latest imagesLatest images  Registruj seRegistruj se  Pristupi  

apaci u albaniji

Ići dole 
4 posters
AutorPoruka
Djomla
Rookie

Broj poruka : 3
Datum upisa : 18.08.2008

apaci u albaniji Empty
PočaljiNaslov: apaci u albaniji   apaci u albaniji Icon_minitimePon Avg 18, 2008 10:20 am

pricao mi je ortak iz specijalne tenkovske jedinice da su sa 4 m84,i diverzantima usli u albaniju za vreme 1999 i minirali apace u nekoj bazi affraid .moze li neko da mi kaze nesto vise o tome ako ima informacije?kladio sam se sa ortakom koji mi ne veruje da su minirali apace... lol!
Nazad na vrh Ići dole
SS74
Administrator
SS74

Broj poruka : 559
Datum upisa : 01.02.2007

apaci u albaniji Empty
PočaljiNaslov: Re: apaci u albaniji   apaci u albaniji Icon_minitimePon Avg 18, 2008 12:44 pm

Ma pust te price Djomla !

Ratne legende. Kako uci u Albaniju sa 4 tenka ? Ima tih prica jos o Tuzli i sl.
Bilo je pesadijskih upada iza granicne linije tokom rata i to je to.

Pozdrav
Nazad na vrh Ići dole
http://stef124.tripod.com
Djomla
Rookie

apaci u albaniji Empty
PočaljiNaslov: apaci   apaci u albaniji Icon_minitimePon Avg 18, 2008 11:54 pm

i meni je bilo cudno,ali pricao mi je covek koji je vozio jedan od tih tenkova,cudno mi je da laze jer je sa vozdovca,znam ga.jedino ako su se nasmrkali kokainom pa da utripuje tako nesto.
Nazad na vrh Ići dole
bandzi
Gunner
Gunner

Broj poruka : 157
Datum upisa : 14.06.2007

apaci u albaniji Empty
PočaljiNaslov: Re: apaci u albaniji   apaci u albaniji Icon_minitimeSre Avg 20, 2008 8:44 pm

Nije bilo nikakve akcije ove vrste sa tenkovima M-84, niti bi tenkovi mogli da se voze po takvom terenu.
Postoji dokumentarni film ciji je autor Milovan Drecun, koji se zove "Udar Groma" U filmu svedoci jedan potpukovnik iz 72. specijalne brigade o tome kako je on sa jos nekoliko pripadnika ove jedinice izveo ovu akciju, koliko se secam na jednom heliodromu u blizini granice sa Makedonijom.

Edit:
Pronasao sam link za skidanje ovog dokumentarca, pa ako nekog zanima neka ga pogleda: http://www.mediafire.com/?3txnxm2bdi2
Nazad na vrh Ići dole
vathra
Gun loader
Gun loader

Broj poruka : 79
Datum upisa : 25.02.2008

apaci u albaniji Empty
PočaljiNaslov: Re: apaci u albaniji   apaci u albaniji Icon_minitimeČet Avg 21, 2008 4:02 pm

Granica ka Albaniji je prilično brdovita, i nije baš pogodna za tenkove.
Na tom sektoru je bilo nešto tenkova, T-55 redovne vojske, koji su nekoliko puta uspevali da savladaju jako težak teren, i par puta su prišli granici.

Djomla, ako si se ti kladio na ovu akciju, zasluženo ćeš izgubiti novce.
Nazad na vrh Ići dole
Djomla
Rookie

apaci u albaniji Empty
PočaljiNaslov: apaci   apaci u albaniji Icon_minitimeČet Avg 21, 2008 6:12 pm

pa dobio sam opkladu jer je sustina bila u tome da li su nasi unistili apace ili ne....
Nazad na vrh Ići dole
Sponsored content

apaci u albaniji Empty
PočaljiNaslov: Re: apaci u albaniji   apaci u albaniji Icon_minitime

Nazad na vrh Ići dole

apaci u albaniji
Nazad na vrh 
Strana 1 od 1

Dozvole ovog foruma:Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu
Srpski Oklop - forum :: Borbena oklopna vozila-
Skoči na: